1 Aralık 2008 Pazartesi

''Biz de 500 kere çalıştık''

Sarı lacivertli futbolcu Selçuk Şahin, Denizli’nin "En az 50 kere çalıştığımız halde yan toptan gol yedik" sözlerine farklı bir boyut getirdi.

Kadıköy’de üst üste oynanan iki derbide de birbirinin kopyası iki gole imzasını atan Selçuk Şahin, Fenerbahçe’nin elde ettiği zaferlerin baş mimarlarından oldu. Ezeli rakiplerine attığı goller ile taraftarın gönlünde taht kuran ve altın dönemini yaşayan Selçuk Şahin’in attığı gol için Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ilginç bir yorum yaptı. Maçtan sonra basın toplantısında "Kornerden gelen toptan gol yedik. Halbuki maçtan önce bu pozisyon için en az 50 kere çalışmamıza rağmen hata yaptık" diyen tecrübeli teknik adam futbolcularını kendi uslübu ile eleştirmişti.

-YILLARIN ÇALIŞMASI-

Sürpriz golcü Selçuk Şahin ise Mustafa Denizli’nin bu sözlerine farklı bir yorum getirdi. Christoph Daum ile başlayan, Arthur Zico ile devam eden duran top çalışmasının Aragones ile devam ettiğini anlatan Selçuk, "Biz de en az 500 kere çalıştık. Alex’in olduğu yerde duran top organizasyonu vazgeçilmez birşey. Her antrenmanda en az 20-30 kere korner ve duran top çalışıyoruz. Sezon başından bu yana en büyük silahımız bu. Benim görevim ön direkte bulunmak. Bunu artık ezberledik" diye konuştu.

Takım olarak bu sistemi sürekli kullandıklarına dikkat çeken Selçuk, "Her zaman gol olmayabilir. Ama biz bu fırsatları iyi kullanmaya çalışıyoruz.

Bazen benim kafamdan seken topları Lugano ve Edu gole çeviriyor. Rakiplerimiz doğal olarak bunu engellemeye çalışıyorlar. Bazen de başarılı oluyorlar. Ama maç içinde mutlaka bu tip pozisyonlar yaşıyoruz ve tehlike yaratıyoruz" ifadesini kullandı.

-ANLAMLI GOLLER-

Attığı iki golün futbol yaşantısındaki en önemli goller olduğunu vurgulayan Selçuk, "Gerçek Fenerli olduğum söyleniyor. Bundan büyük onur duyuyorum. Taraftarımızı mutlu etttiğim için de ayrıca mutluyum" mesajını gönderdi.

Spor Haberlerinin devamı için.. www.jaglersport.com

Hiç yorum yok: